2 annosta
Raaka-aineet:
- 400g maustamattomia kanasuikaleita
- ½ pussia wokkivihanneksia (esim. Malaysia-sekoitus Findukselta)
- Noin 100g cashew pähkinöitä
- Öljyä
- Pussi Blue Dragonin Szechuan-kastiketta
- 1-2 pussia kana- tai kasvisnuudeleita
- Noin ½l vettä
- Soijakastiketta
Välineet:
- Wokkipannu tai iso paistinpannu
- Paistinlasta
- Kattila
- Siivilä
- Makaroonikauha tms
Vaikeus: * Aika: 15min
Pese kädet!
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kaada wokkivihannekset sekä pähkinät siihen.
Sekoittele ja kääntele pari minuttia.
Laita vesi kuumenemaan kattilaan.
Tee tilaa pannun keskelle ja kumoa kanasuikaleet siihen.
Sekoittele ruokaa, kunnes kanat ovat ruskistuneet.
Laita nuudelimausteet kiehuvaan veteen ja heitä nuudelit perään.
Lisää nuudeleiden keitinveteen soijakastiketta.
Keitä nuudeleita pakkauksessa ohjeistetun ajan ja tyhjennä samalla szechuankastike-pussi pannulle.
Sekoita kanawokkia, jotta kastike levittyy pannulle. Kypsytä vielä pari minuuttia.
Siivilöi kypsät nuudelit ja kaada suoraan tarjoilulautaselle.
Valmista! :)
Tältä näytti minun kiinalainen ruoka-annokseni :) |
Maukasta ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti