tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pasta Carbonara

Tämä klassikkopasta ei enempää esittelyjä kaipaa. Olkaa hyvät!

3 annosta

Raaka-aineet:

- Noin 300g spaghettia (tuorepastalla tulee parempaa!)
- 150g pekonikuutioita
- Ruskea sipuli
- 2 kananmunaa
- 2dl ruokakermaa
(- ½dl emmental-juustoraastetta)
- Valkopippuria
- Persiljaa

Välineet:

- Kattila
- Paistinpannu
- Paistinlasta
- Desimitta
- Veitsi 
- Leikkuulauta

Vaikeus: * Aika: 20min

Aloita käsien pesulla. 
Laita kattilaan vesi kiehumaan ja lisää spaghetit sekaan. Keitä ohjeen mukaan. 
Samalla laita paistinpannulle pekonikuutiot. 
Kuutioi sipulit ja heitä pekonin sekaan. 
Kun spaghetit ovat lähes kypsät, kaada vesi pois ja lisää pekoni-sipuliseos kattilaan. 
Lisää joukkoon ruokakerma ja ripaus pippuria. 
Kun kerma on kuumentunut, lisää sekaan kananmunat sekä juustoraaste ja sekoita.
Tarjoile höyryävänä ja ripottele päälle persiljaa. 


Maukasta ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti